تغذیه طبیعی در قرآن
در نظر همه ما بهشت باغی است مملو از درختان با میوه های زیبا و رنگارنگ؛ اما چرا بهشت برین باید چیزی مشابه باغ این دنیایی باشد؟
شکی نیست که در دنیای امروز با پیشرفت های فراوانی که در عرصه طب و سلامت صورت گرفته است، آمار بیماری و تعداد بیماران سخت و کم علاج فزونی گرفته است. این نکته از منظر بسیاری از متخصصان ریشه در تغذیه و خوراک آدمی دارد.
خداوند متعال انسان را مانند بسیاری از موجودات گیاهخوار چنان آفریده که غذای اصلی او از زمین و نباتات تامین می شود. این انسان است که به خطا قرن ها پیش با کشف آتش و شکار حیوانات به گوشت خواری و پخته خواری روی آورد. تا جایی که امروزه با تهیه هزاران نوع خوردنی و آشامیدنی که اغلب هم گوشتی و پختنی است، خود را اسیر انواع بیماری ها ساخت.
با نگاهی دقیق به آیات قرآنی نیز می توان دریافت که قوت اصلی آدمی میوه ها و سبزیجات است؛ و اگر جایی از گوشت سخن به میان آمده به هیچ وجه در اولویت نیست. حتی در مورد روزی بهشتیان نیز بارها و بارها از باغ و میوه های متنوع آن صحبت می کندو لذا میوه ها را غذای اصلی آنان بیان می کند.
در آیات 25 و 35 سوره بقره آمده است که بهشتیان با دیدن میوه های بهشتی چنین اظهار می کنند که ما مشابه همین میوه ها در دنیا تناول می کردیم. بر این اساس شاید بتوان این گونه نتیجه گیری کرد که پاداش تغذیه طبیعی در دنیا بهشت و طعام بهشتی است.
درباره این سایت